12 Nisan 2018 Perşembe

Pano Çit

Pano Çit
Pano çit; güvenlik amaçlı kullanılmaktadır. Pano çit, güvenlik amaçlı kullanılmasının yanında, estetik görüntüsü bakımından oldukça tercih edilmektedir.

Genellikle kare ve dikdörtgen şeklinde kullanılan pano çit, isteğe göre değişik şekil ve boyutlarda yapılmaktadır.

Pano çit, 40*40 veya 50*50 köşebent demirler ile istenilen ebatlarda çerçeve demir imal edilir. Çerçeve içerisine isteğe bağlı olarak çelik hasır demiri, panel çit hasırı,veya fens teli monte edilir. Direkleri 50*50 2mm. kutu profilden imal edilir.

Pano çitler, alan düzenlemelerinin yapılmasından sonra zemin ya da duvar üzerine eşit aralıklarla, önceden hazırlanan köşebent çerçeve içerisine çit hasırlı veya örgü telli panolar monte edilerek yapılmaktadır.

Pano çit yerinde yapılan montajı ve istenilen renge boyanabilme özelliği ile oldukça tercih edilen bir çit çeşididir.

Pano çit denince akla “Batı tel örgü panel çit tel çit kapı sistemleri” gelir.

Yıllardır, tel çit konusunda kendisini ispatlamış olan “Batı tel örgü panel çit tel çit kapı kistemleri”, pano çit alanında da sizlere hizmet vermeye devam etmaktedir.

Yaptığı başarılı işlerle adını duyuran Batı tel örgü panel çit tel çit kapı kistemleri, pano çit konusunda da kalitenin adresidir.

Yaşam alanlarımız gittikçe kalabalıklaşıyor. Bu kalabalık, insanların yaşamlarını zorlaştırıyor. Kalabalık arttıkça insanların çeşitli tehlikelerle karşı karşıya kalmaları da olasıdır. İlerleyen zamanla beraber insanların güvenlik ihtiyacı artmıştır. Artık mekânların alanları çeşitli malzemelerle çevrilmektedir. Pano çit de bu güvenlik ihtiyacını karşılayan, çit türlerinden biridir.

Pano çit konusunda güvenilir, alanında deneyimli bir firma ile çalışmak istiyorsanız, hemen firmamız Batı tel örgü panel çit tel çit kapı kistemleri ile irtibata geçiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pano Çit

Pano Çit Pano çit; güvenlik amaçlı kullanılmaktadır. Pano çit, güvenlik amaçlı kullanılmasının yanında, estetik görüntüsü bakımından old...